Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Team1 blijft komende competitie 1e divisie spelen

Team1 blijft komende competitie 1e divisie spelen

TTV Ede is deze week door de landelijke tafeltennisbond verblijd. De club degradeerde in de voorjaarscompetitie uit de eerste divisie.

Dat besluit is nu teruggedraaid. Meerdere clubs uit de eerste divisie hebben besloten een stapje terug te doen. De Edese tafeltennisclub mag daardoor komend najaar weer uitkomen in de landelijke eerste divisie.

REACTIE
,,We hoorden het enkele dagen geleden. Natuurlijk zijn we als club daar blij mee. Twee teams trokken zich terug uit de eerste klasse en geloof het of niet TTV Ede was een van de twee beste degradanten uit de eerste divisie. Dat gaf de doorslag”, laat TTV Ede speler Yorick Schurink later op de dag weten.

TTV Ede had het niet verwacht maar wel gehoopt. Het gerucht dat enkele teams zich terug zouden trekken uit de eerste divisie ging in tafeltennisland al langer.

 ,,Nog een seizoen eerste divisie geeft toch een mogelijkheid om aan het betere niveau te wennen. Mogelijk kunnen we in de najaarscompetitie zelf handhaving afdwingen. Misschien is de eerste divisie doordat enkele teams zich terugtrokken minder sterk. Maar het is aan TTV Ede zelf dat te bewijzen. Een mooie competitie ervan maken is de opdracht”, sluit het TTV Ede bestuurslid en speler af.