Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Team1 pakt gelijk goed uit en wint fors

TTV Ede pakt gelijk goed uit en wint fors

TTV Ede is de voorjaarscompetitie uitstekend gestart. Bij Vriendenschaar in Gouda werd een 4-9 zege behaald. TTV Ede begon met het kwartet Yorick Schurink, Maarten Loeve, Rémon Langius en Nino Stormink aan het eerste competitieduel. De laatste vervangt deze voorjaarscompetitie Alice Barendregt.

door Eip Janssen

Sterkhouder Rémon Langius bleef ongeslagen en scoorde drie punten voor TTV Ede
Rémon Langius bleef ongeslagen en scoorde drie punten voor TTV Ede

De Edese tafeltennissers lieten er tegen de laagst gerate ploeg geen gras overgroeien. ,,Dat is een ploeg die we op basis van onze speelsterkte onder ons moeten houden”, opende TTV Ede speler Yorick Schurink.

Schurink en Loeve zetten een 2-0 voorsprong voor TTV Ede op het scorebord. Daarna merkte Nino Stormink dat spelen in de eerste divisie even wennen is. Hij ging in vier games onderuit. Nino Stormink debuteerde in de eerste divisie. Hij weerde zich kranig en won enkele games. Maar helaas nog geen winstpartij. Dat gaat vanzelf komen. Het hogere niveau is wel wennen voor hem, maar zijn spel biedt zeker kansen”, oordeelde Yorink Schurink positief. ”

De enkelspelen werden door TTV Ede met een 4-8 voorsprong werd afgesloten. Rėmon Langius en Maarten Loeve waren deze middag echt niet te kloppen.

Het dubbelspel dat deze leuke wedstrijd afsloot, werd door het duo Maarten Loeve/ Yorick Schurink uiteindelijk in vijf games gewonnen.

In de enkelspelen bleven Langius en Loeve ongeslagen. Schurink won tweemaal.

Zaterdag komt Buitenpost dat een punt meer heeft behaald bij TTV Ede op bezoek.

Stand eerste divisie:
1. Tempo-Team 2 1-10
2. Buitenpost 1-10
3. TTV Ede 1-9
4. Vriendenschaar 1-4
5. Smash ‘70 2 1-3
6. Assen 1-3