Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Team1 verliest laatste competitiewedstrijd

Team1 verliest laatste competitiewedstrijd

TTV Ede heeft bij Sittard 2 een 3-7 nederlaag geleden. Het Edese tafeltennisteam kwam in de laatste competitiewedstrijd tweede divisie niet compleet aan de start.

,,Maarten Loeve was niet beschikbaar en Alice Barendregt ziek. Het was even improviseren en gekozen werd onze vaste supporter, maar ook goede tafeltennisser Ton Sandbrink te laten spelen. Daardoor hoefden de andere teams geen laatste moment wijzigingen meer toe te passen”, verklaarde TTV Ede speler Yorick Schurink.

De wedstrijd in Sittard waarbij voor TTV Ede verder geen enkel belang meer telde kende na de drie enkelspelen en het dubbelspel nog een 2-2 tussenstand.

,,Daarna verloren we vijfmaal op rij. In de laatste wedstrijd wist Rémon Langius nog een puntje mee te snoepen. Ton Sandbrink heeft naar vermogen gespeeld. Zeker in het tweede enkelspel was het jammer dat een 0-2 voorsprong alsnog in een 3-2 nederlaag eindigde. De derde game waarin hij met 10-12 verloor had ook een ander resultaat kunnen opleveren. In zo’n situatie moet het even meezitten. Maar lang getreurd is er niet”, oordeelde Schurink.

Met belangstelling wordt uitgekeken naar de komende indeling voorjaarscompetitie 2023. ,,Dat begrijp ik. De grote vraag die vele tafeltennisliefhebbers in deze omgeving bezighoudt is of de NTTB weer besluit SKF (Veenendaal) en ons niet bij elkaar in te delen. Voor alle liefhebbers in deze regio zouden het twee geweldige derby’s worden. Tegelijkertijd besef ik dat SKF een sterk team heeft. Maar daar lopen wij als TTV Ede niet voor weg. Afwachten dus”, besluit het TTV Ede bestuurslid.

Uitslagen 26 november:
Sittard 2 – TTV Ede 7-3
Alexandria’66 –  Arnemuiden 7-3
Slagvaardig – Red Stars 2-8

Eindstand tweede divisie:
TTV Ede 10 – 67
Alexandria 10 – 58
Red Stars 10 – 55
Arnemuiden 10 – 51
Sittard 2 10 – 44
Slagvaardig 10 – 25