Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Team1 verliest teleurstellend bij laagvlieger Avanti

De tafeltennissers van BIT.nl hebben zichzelf zaterdagmiddag bij Avanti (Hazerwoudedorp) een slechte dienst bewezen. De 3-4 nederlaag bij hekkensluiter Avanti is in de strijd om klassenbehoud teleurstellend.

Eip Janssen

Het trio Maarten Loeve, Alice Barendregt (archieffoto) en Yorick Schurink rekende zeker op meer. ,,Tegen het zwakste team in onze poule, dat ook nog eens met een invaller aantrad, is een 3-4 nederlaag niet iets om trots op te zijn”, opent Yorick Schurink.
Het begon al minder goed voor de Edese tafeltennissers. Alice Bardregt opende met een 1-3 verliespartij. Maarten Loeve trok de stand weer gelijk: 1-1.

,,Daarna drie verliespartijen op rij. Maarten Loeve en ik verloren onze enkelspelpartij. Samen verloren we ook het dubbelspel helaas. Twee van de drie verliespartijen gingen in vijf games. Twee keer 9-11 in de vijfde en beslissende game. Het zat niet mee”, sipte Yorick Schurink. Mooi nieuws was wel dat Alice Barendregt haar eerste partij in de landelijke eerste divisie won. ,,Zelf won ik mijn laatste enkelpartij ook, dat hield het onverwachte verlies nog wat beperkt”, sluit de Bit.nl speler af.

Uitslagen eerste divisie zaterdag 12 maart:
Avanti – Bit.nl 4-3
Tempo -Team – Buitenpost 4-3
PingPongAlkmaar – Scyedam 4-3

Stand per 12 maart:
PingPongAlkmaar 4-18
Tempo-Team 4-15
Scyedam 4-15
Buitenpost 4-15
Bit.nl 4-12
Avanti 4-9

Programma zaterdag 19 maart:
Bit.nl – PingPongAlkmaar 14.00 uur
Buitenpost – Scyedam
Avanti – Tempo – Team