Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Team1 zwaar onderuit

Team1 zwaar onderuit tegen concurrent Buitenpost

TTV Ede heeft in eigen huis een zware 1-6 nederlaag geleden. De strijd om de veilige vierde plaats, en prolongatie van het eerste divisie schap veilig te stellen, wordt zwaar. Het trio Maarten Loeve, Alice Barendregt en Yorick Schurink zal nog aan menige partij terugdenken.
Drie partijen werden pas in de vijfde en beslissende game verloren.

Maarten en Yorick geconcentreerd tijdens de dubbel
Maarten en Yorick geconcentreerd tijdens de dubbel

,,Maarten Loeve verloor verrassend zijn eerste wedstrijd van Jaap van Tuijm, de tweede man van Buitenpost. Alice Barendregt verloor van sterkste man Peter Verweij, waarna ik won van de zwakste man aan Buitenpost zijde Thomas Kuijer”, opende TTV Ede speler Yorick Schurink.

Door: Eip Janssen

ONFORTUINLIJK:
Na de pauze was werd het nog erger. ,,Maarten Loeve verloor onfortuinlijk van Verweij. 8-11 in de vijfde game. Een lot wat ook mij ten deel viel na een 12-14 nederlaag in de vijfde en beslissende game. Met verlies van Alice (Barendregt, red.) tegen Kuijer en verlies van het dubbel Loeve/Schurink stond er een 1-6 nederlaag op het scorebord. Vijf punten achterstand op Tempo-Team is halverwege de realiteit. Zij staan op de veilige vierde plaats. Om degradatie af te wenden zal er in de tweede competitiehelft uit een ander vaatje moeten worden getapt”, is Schurink duidelijk.

Uitslagen 4 maart:
Kampenion – Hilversum 2-5
TTV Ede – Buitenpost 1-6
Tempo-Team – PingPongAlkmaar 4-3

Stand na vijf speelronden:
Buitenpost 5-21
Hilversum 5-21
PingPongAlkmaar 5-20
Tempo-Team 5-18
TTV Ede 5-13
Kampenion 5-12

Programma 18 maart:
Tempo-Team – Buitenpost
Hilversum – TTV Ede 16.00 uur
PingPongAlkmaar – Kampenion