Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Teleurstellend verlies TTV Ede

Teleurstellend verlies TTV Ede

TTV Ede heeft tegen Wilvo/ttv Bergeijk een 6-7 nederlaag geleden. Dat was vorige week tegen Sittard ook al de uitslag.

door Eip Janssen

,,Wel goed meedoen maar geen winst boeken blijft toch een nare gedachte achteraf. Je scoort inmiddels twaalf punten maar weet ook dat het andersom had kunnen zijn”, oordeelde TTV Ede speler Yorick Schurink.

Het begin was al een teken aan de wand. Maarten Loeve, die verliest in zijn eerste partij is geen dagelijkse kost. De 2-3 nederlaag werd gevolgd door een 2-3 nederlaag die Rémon Langius aan zijn tegenstander moest toestaan.

,,Allemaal partijen die spannend waren, maar net niet onze kant opvielen”, ging Schurink verder.

Maar niet alles was kommer en kwel in de thuishaven van TTV Ede. Yorick Schurink en Alice Barendregt zetten beide partijen weer op gelijke hoogte: 2-2.

Nadat Maarten Loeve zijn tweede enkelspel wedstrijd in winst omzette, kon Langius dat voorbeeld niet volgen. Een 3-3 tussenstand gaf al aan dat tussen beide teams weinig licht zat.

Nadat Langius zijn derde enkelspel wel in winst omzette moest Alice Barendregt haar tegenstander met een 0-3 zege feliciteren. Het dubbelspel moest uiteindelijk in de dertiende en laatste partij bij een 6-6 tussenstand de beslissing brengen. Het ingespeelde duo maarten Loeve/Yorick Schurink trok werkelijk alles uit de kast. Maar het duo van Wilvo/ttv Bergeijk had op bijna alles een adequaat antwoord. De 1-3 zege betekende dat de gasten een 6-7 overwinning mee naar Brabant mochten nemen.

,,Deze tegenstander (Wilvo/ttv Bergeijk, red.) is van tevoren ingeschat als een van onze grootste concurrenten om weg te blijven bij de laatste twee plaatsen. Daarom is dit verlies zo zuur”, eindigde de TTV Ede speler.

Uitslagen zaterdag 23 september:
TTV Ede – Wilvo/ttv Bergeijk 6-7
Scyedam – Tempo – Team 3 8-5
Tempo – Team 2 – Sittard NNB

Stand na twee speelronden:
1.Wilvo/ttv Bergeijk 2-16
2. Tempo – Team 2 1-12
3. Scyedam 2-12
4. TTV Ede 2-12
5. Sittard 1-7
6. Tempo – Team 3 2-6

Programma zaterdag 20 september:
TTV Ede – Scyedam 14.00 uur
Tempo- Team 3 – Sittard 15.00
Wilvo/ttv Bergeijk – Tempo – Team 2 wordt 21 oktober gespeeld