Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

TTV Ede is voor iedereen weer zichtbaar

De onderhoudsgroep van TTV Ede zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen om de reclameborden op het dak te kunnen plaatsen.
Eerst moesten de oude borden voorzichtig gedemonteerd worden zodat ze vervoerd konden worden naar “van Holland Sport”. Die konden ze weer hergebruiken om ze te voorzien van ons nieuwe vereniging logo en voor onze Stersponsors “Spelt Financieel adviseurs” en “B&M Transport-Koeriers-Distributie”.

In de tijd dat van Holland Sport druk was met de belettering van de borden konden de werkzaamheden op het dak verder gaan. De aanwezige TL-verlichting moest gemoderniseerd worden zodat ze konden worden hergebruikt om er de nieuwe spaarzame LED buizen in te monteren. De demontage werkzaamheden op het dak werden uitgevoerd door Albert Nauta en Jan Oosterbeek, en de modificatie van de armaturen en het testen door Hans Andeweg.

En donderdagmorgen 1 september was het zover de nieuwe borden waren afgeleverd en konden het dak op worden gehesen, dit moest zorgvuldig gedaan worden en met behulp van Michael Veenendaal, Dick van de Ward, Imre van Santen, Jan Mostert, Albert Nauta, Jan Oosterbeek en Hans Andeweg werd dit een geslaagde missie.

Zoals de foto’s al laten zien moest de LED verlichting en de nieuwe reclame borden weer netjes in de rails worden geplaatst alles onder auspiciën van Hans Andeweg die na de montage de verlichting succesvol aan kon zetten.

Veel werk is er dus verzet door bovenstaande genoemde leden, waarvoor veel dank, en vanaf heden zijn TTV Ede en hun Stersponsors weer goed zichtbaar vanaf de weg en vanuit de passerende treinen.