Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

TTV Ede verwelkomt haar 200e lid.

Tafeltennisvereniging Ede Verwelkomt Trots Haar 200e Lid: Sabine Oonk

In een sprankelende start van het nieuwe jaar heeft Tafeltennisvereniging Ede haar 200e lid mogen begroeten, en wat een bijzonder lid is het! Sabine Oonk, afkomstig uit het verre Aurich, Duitsland, heeft zich met trots aangesloten bij onze vereniging, waarmee TTV Ede nu de op een na grootste tafeltennisvereniging van Gelderland is.

Sabine Oonk in actie

De verbinding tussen Sabine en de vereniging is niet alleen geografisch opmerkelijk maar ook persoonlijk. Sabine, een ervaren tafeltennisspeler, is de vriendin van Bert Nab. Het liefdesverhaal begon tijdens een toernooi in Noord-Duitsland, waar ze elkaar jaren geleden ontmoetten. Haar Duitse afkomst voegt een internationaal tintje toe aan de diversiteit van de club.

Sabine heeft een indrukwekkende tafeltennisgeschiedenis. Ze begon op haar zevende met spelen en stopte op haar twintigste, nadat ze alles had gewonnen wat er te winnen viel en geen nieuwe uitdagingen meer vond. Gelukkig keerde ze in 2014 terug naar de sport en speelt ze momenteel op hoog niveau, in de 1e Bezirksliga bij TTG Nord Holtriem.

Naast haar tafeltennistalent heeft Sabine een carrière in de gezondheidszorg en een paar interessante hobby’s. Dansen en luisteren naar muziek vullen haar leven buiten de tafeltennistafel. Haar veelzijdigheid en toewijding aan de sport maken haar niet alleen een waardevol lid voor TTV Ede, maar ook een inspirerend voorbeeld voor andere leden.

Sabine voelt zich duidelijk thuis bij TTV Ede, en daarom met een huis afstand van 265 km weerhoudt haar er niet van om regelmatig naar Ede te reizen en samen met Bert deel te nemen aan de verenigingsactiviteiten zoals trainingen en interne toernooien.

In een gesprek gaf ze aan dat ze het geweldig naar haar zin heeft bij de vereniging en zelfs overweegt om in de toekomst met Bert hier competitie te gaan spelen. Haar positieve instelling en bereidheid om de afstand te overbruggen om deel uit te maken van de TTV Ede-familie maken haar het perfecte 200e lid.

Met open armen en een warm welkom is Sabine Oonk nu officieel het 200e lid van Tafeltennisvereniging Ede. Haar verhaal brengt niet alleen diversiteit in de club, maar ook een internationale flair die de tafeltennisgemeenschap in Ede verrijkt.

Wim van Ooijen
PR TTV Ede