Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

TTVBIT wint de Wiltschut editie 2022

De finale is gespeeld vrijdag 8 juli 2022, en het zou een lastige finale worden voor TTVBIT Team1, zij moesten immers aantreden tegen de tot nu toe ongeslagen tegenstander in het toernooi namelijk GTTC 3 uit Groesbeek. En het werd spannend in Huissen waar de finale werd gespeeld bij TTV HUTAF. Vele Bitters waren meegereisd om deze finale wedstrijd te zien, en op afstand via de groepsapp van TTVBIT werd per minuut gekeken hoe de wedstrijd vorderde. 

En het is Team1 gelukt om GTTC te trakteren op hun 1e nederlaag (5-3), en TTVBIT te trakteren op deze mooie bloedspannende editie van de Wiltschut. Daarom feliciteren wij Team1 bestaande uit Carola Broelman, Ton Lindeboom, Bao Nguyen, Stefan Vogd en Ton Sandbrink met de eerste plaats en de beker van de Wiltschut editie 2022.

Dank gaat uit naar alle supporters die aanwezig waren tijdens de gespeelde wedstrijden zonder hun support en met TTVBIT “mascotte” Leida Lok was dit echt het “extra punt” tijdens de wedstrijden!

Aan het Wiltschut toernooi deden 64 teams mee van 32 verenigingen die samen 122 wedstrijden speelden onder auspiciën van de Wiltschut organisatie Michel Ebben, Dicky en Martijn de Jong, dank voor jullie geweldige organisatie.