Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

TVE tijdens de Heideweek

Verslag Lobbes Kinderfestival woensdag 23 augustus 2023 

Woensdagmiddag 23 augustus 2023 was het weer zover. Het jaarlijkse Lobbes Kinderfestival wat op woensdagmiddag elk jaar in de Heideweek plaats vind.

Vanaf 12 uur kwamen we bij ttv Ede samen om allerlei spullen te verzamelen voor dit festival.
Tafeltennistafel met netpost (niet helemaal compleet) maar reparatie met balpen hielp. Ballen en batjes natuurlijk, slingers voor de tent en weggeef artikelen(vooral fluitjes vonden aftrek). Even wachten op Franck Blaauw die met zijn bus met laadklep helemaal ergens bij Bielefeld vandaan moest komen.

Kortom om half één hadden we alle personen (5) en spullen ingeladen en gingen we welgemoed op weg naar het Kuiperplein waar onze tent, met een lunchpakket voor iedereen, al stond te wachten.

Na aankleding van de tent en opbouw van de tafel begon de pret.  In totaal ongeveer 130 kinderen achter de tafel gekregen inclusief sommige ouders natuurlijk, bewijst ook wel dat we soms achter de tafel gemakkelijk weer kind kunnen worden.

Ook de heidekoningin en prinses hebben we aan het tafeltennissen gekregen, bleek wel dat het spelletje toch niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Alle kinderen kregen een uitnodiging om gratis trainingen te volgen en werden verrast met een tt bal en het al eerder genoemde fluitje, waar vooral ouders heel blij mee bleken te zijn.

Om vijf uur de hele business weer ingeladen en opgeruimd in het ttv Ede gebouw.

Een, voor onze mooie vereniging, een leuke middag waarbij dank aan Franck Blaauw, Wilma Groen, Parichart Deesongkram en Henk Elzinga voor hun medewerking.

Met vriendelijke groet,
Wim Spelt