Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Van van Ee na 2x winst aan kop

In de tiende ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad is de koppositie overgenomen door het team van Van van Ee.
Koploper Bit.nl had deze week een reguliere vrije speelavond en daar profiteerde Van van Ee optimaal van door 2x winst. Op dinsdagavond versloeg men het team van Tapasia met 7-3 (uitblinker Remon Langius met 3 winstpartijen) om op donderdagavond nogmaals met dezelfde cijfers toe te slaan tegen het ook hoog genoteerde Midgetgolf de Dikkenberg.
Ook in deze wedstrijd scoorde Remon Langius weer de maximale 3 punten. Hierdoor zakt het team van Bit.nl naar de 2e plaats met een achterstand van 3 punten op Van van Ee.

D & O Administratie en Belastingadvies had het lastig met de collegá’s van Spelt Financiële Adviseurs gezien de 5-5 einduitslag. Voor Spelt bleef Bao Nguyen ongeslagen met een driepunter. Hierdoor neemt D & O Administratie en Belastingadvies de 3e plaats over van Midgetgolf de Dikkenberg.

Tapasia had ook al een moeilijke avond tegen debutant Bengelmedia. Eigenaar Gradus Groothengel van Bengelmedia kon 3 punten bijschrijven op zijn conto terwijl mede-teamgenoot Tom Hangraaf met 2 punten flink meehielp aan de 6-4 overwinning.

Fantaziehuis Bennekom speelde een spannende wedstrijd tegen Grandcafé Mr. Bojangels. Henny Pouw(3) en Marion van Aubel (1) waren goed voor de 4 punten van Fantaziehuis Bennekom waardoor de 4-6 eindstand op het scorebord verscheen.

Uw Pianowinkel voegde 7 punten toe aan hun totaal door Massagepraktijk de Cirkel Ede kansloos te laten. Dat training helpt bewees Wilma Groen maar weer door hier een goede 3 punter voor Uw Pianowinkel te scoren.

Volgende week is de elfde en laatste ronde en worden de kaarten definitief geschud.

Stand aan kop na ronde 10:
Van van Ee 63 punten(uit 9)
Bit.nl 60 punten(uit 9)
D & O Administratie en Belastingadvies 57 punten(uit 9)
Midgetgolf de Dikkenberg 56 punten(uit 9)

Ronde 11 : 07 april 2022

7-4-2022   Midgetgolf De Dikkenberg BIT.nl
    Grand Café Mr. Bojangels Van van Ee
    Spelt financiële adviseurs Fantaziehuis Bennekom
    Tapasia D & O Administratie Belastingadvies B.V.
    Uw Pianowinkel Bengelmedia
    Massagepraktijk De Cirkel VRIJ


Locatie : Langekampweg 8
Aanvang : 19.45 uur

Publiek welkom