Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Van van Ee nadert de koppositie

In de zevende ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad heeft het team van kampioen Van van Ee een flinke stap gezet op weg naar een hernieuwde eindzege.
Koploper Bit.nl speelde tegen het sterke D & O Administratie en Belastingadvies. De spelers van team Bit.nl bestaande uit Henk Lambooij, Leida Lok en Albert Nauta, alle drie met een lage rating(4), hadden toch nog de handen vol aan de adviseurs van D & O maar wisten uiteindelijk de winst (7-3) binnen te halen. Voor het team van Bit.nl bleef Albert Nauta ongeslagen.

Van van Ee trad aan tegen Fantaziehuis Bennekom en deed dat met verve gezien de 10-0 uitslag. Deze avond bestond het team uit Jasper van Hierden, Huib Poot en André Veenendaal die dus allen hun drie partijen wisten te winnen. Hierdoor nadert Van van Ee de kop van de ranglijst met 2 punten achterstand op Bit.nl en een wedstrijd minder gespeeld.

Midgetgolf de Dikkenberg blijft in het spoor van de koplopers door met 7-3 te winnen van Bengelmedia. Lisanne Meeuwisz en Nino Stormink bleven bij het team van de golfers ongeslagen waardoor het team de derde plaats vast in handen heeft.
Grandcafé Mr. Bojangels trad deze week tweemaal aan in de arena. Dinsdagavond werd tegen Tapasia een kleine 6-4 nederlaag geleden waarin een hoofdrol was weggelegd voor Tapasia-speler Arjan de Boer (3x winst) Opmerkelijk was dat Anne Voerman (Mr.Bojangels) twee van haar tegenstanders wist te verslaan, een opmerkelijk resultaat als je weet dat één van deze twee good-old Jan Mostert was.

Op donderdag werd aangetreden tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede en werd een 5-5 eindscore bereikt. In deze wedstrijd scoorde Hendrik Hoogendoorn de maximale drie punten voor de caféhouders.

Uw Pianowinkel trad aan met eigenaar Frank Blaauw tegen Spelt Financiële Adviseurs en hij had er duidelijk zin in gezien zijn driepunter waarbij in de laatste set tegen Bao Nguyen een fikse achterstand moest worden weggewerkt om uiteindelijk nipt met 12-10 te winnen en daardoor de eindstand te bepalen op 5-5.

Stand aan kop:
Bit.nl 46 punten(uit 7)
Van van Ee 44 punten(uit 6)
Midgetgolf de Dikkenberg 40 punten(uit 6)
D & O Administratie en Belastingadvies 30 punten(uit 5)

Programma 17 maart:

17-3-2022   Uw Pianowinkel Tapasia
    Massagepraktijk De Cirkel Spelt financiële adviseurs
    Bengelmedia Grand Café Mr. Bojangels
    D & O Administratie Belastingadvies B.V. Midgetgolf De Dikkenberg
    Fantaziehuis Bennekom BIT.nl
    VRIJ Van van Ee


Locatie : Langekampweg 8
Aanvang: 19.45 uur

Publiek welkom