Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Van van Ee nadert de koppositie

In de achtste ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad zijn er deze week 7 wedstrijden gespeeld waardoor de stand weer enigszins is gelijk getrokken qua gespeelde wedstrijden.

Koploper Bit.nl speelde tegen rode lantaarndrager Fantaziehuis Bennekom en boekte een ruime 9-1 zege. Het Bit-team bestaande uit Leida Lok, Parichart Deesongkram en Albert Nauta wonnen alle 3 hun enkelspelen waardoor zij voorlopig de koppositie vasthouden.

Fantaziehuis Bennekom speelde op dinsdagavond nog een extra wedstrijd tegen Uw Pianowinkel en behaalde daar 3 punten. Voor Uw Pianowinkel scoorden Henk Eizinga, Wilma Groen en Frank Blaauw ieder 2 punten. Op donderdagavond verging het Uw Pianowinkel een stukje minder en werd met 7-3 verloren van Tapasia, voor Uw Pianowinkel was Frank Blaauw goed voor een 3 punter.

Op dinsdagavond speelde het sterke D & O Administratie en Belastingadvies tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede en won met 9-1. Voor D & O bleven Adem Uzun en Orhan Ozkaya ongeslagen. Op donderdagavond ging het voor D & O een heel stukje minder tegen Midgetgolf de Dikkenberg gezien de 7-3 nederlaag. Nino Stormink was weer eens de grote man voor de golfers met 3x winst.

Debutant Bengelmedia deed van zich spreken met een sterke 8-2 overwinning op Grandcafé Mr. Bojangels met een opvallende 3 punter voor Imre van Santen(Bengelmedia).Op donderdag deed Massagepraktijk de Cirkel Ede het beter door maar met 6-4 te verliezen van Spelt Financiële Adviseurs waarbij Henri Hessing de show stal met 3 winspartijen binnen een half uur en de masseurs op een 3-0 voorsprong bracht. Daarna was blijkbaar de massageolie uitgewerkt en werd met veel moeite nog 1 puntje gesprokkeld door Niels van de Bospoort die Remco Bosch(Spelt Fin. Adviseurs) nipt versloeg.

Stand aan kop na ronde 8:
Bit.nl 55 punten(uit 8)
Midgetgolf de Dikkenberg 47 punten(uit 7)
Van van Ee 44 punten(uit 6)
D & O Administratie en Belastingadvies 42 punten(uit 7)

Ronde 9:

24-3-2022   BIT.nl Van van Ee
    Midgetgolf De Dikkenberg Fantaziehuis Bennekom
    Grand Café Mr. Bojangels D & O Administratie Belastingadvies B.V.
    Spelt financiële adviseurs Bengelmedia
    Tapasia Massagepraktijk De Cirkel
    Uw Pianowinkel VRIJ

Locatie : Langekampweg 8
Aanvang: 19.45 uur
Publiek welkom