Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Van van Ee Prolongeert kampioenschap

In de laatste ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad heeft Van van Ee voor de tweede maal het kampioenschap verovert.
Van van Ee klopte Grandcafé Mr. Bojangels met 7-3 en kon daardoor door de concurrentie niet meer worden achterhaald. De wedstrijd was spannender dan de uitslag doet vermoeden maar door 5 van de 7 driesetters te winnen kwam de eindstand op het scorebord.
Voor Van van Ee, het team bestaat uit(deze avond afwezige Remon Langius), Jasper van Hierden, Huib Poot en Jeroen Hutten, behaalde Jasper van Hierden 3 punten.

Het team van Bit.nl speelde deze week een moeizame wedstrijd tegen het op de 4e plaats staande team van Midgetgolf de Dikkenberg en verloor met 6-4. Voor de golfers scoorde Bert van de Bovenkamp de maximale 3 punten. Opmerkelijk hierbij was dat kopman Frank Meeuwisz (Dikkenberg) het moest afleggen tegen good-old Leida Lok(Bit.nl).

D & O Administratie en Belastingadvies versloeg Tapasia met 7-3 waarbij ook al 5 van de 6 partijen die in drie sets eindigden in het voordeel van de adviseurs uitvielen. Kemal Sariusta ( D&O) was voor de restauranthouder deze avond niet te kloppen.

Debutant Bengelmedia en Uw Pianowinkel deelden de punten broederlijk al leek het daar na 3-5 in het voordeel van Bengelmedia niet op. Voor Bengelmedia bleef eigenaar Gradus Groothengel deze avond ongeslagen en eindigde het team op een zeer verdienstelijke 6e plaats in de eindrangschikking.

Rode lantaarndrager Fantaziehuis Bennekom had deze competitie nog geen winstpartij kunnen boeken maar aan alles komt een keer een einde en dat gebeurde exact in de laatste wedstrijd tegen Spelt Financiële Adviseurs. Het team van Fantaziehuis Bennekom bestaande uit drie Pouw’en haalde uit tegen de adviseurs en wonnen met 7-3. Dochter Patricia Pouw scoorde de maximale 3 punten terwijl dochter Angelique 2 punten binnenhaalde. Vader Henny Pouw deed het deze keer het minst goed en scoorde maar 1 punt.

Nadat alle partijen om 22.45 uur waren geëindigd kon wedstrijdleider Peter Groen de prijzen uitreiken.
Rest nog het sponsortoernooi voor bedrijven en individueel op 21 april 2022.

Eindstand voorjaareditie
Van van Ee 70 punten
Bit.nl 64 punten
D & O Administratie en Belastingadvies 64 punten
Midgetgolf de Dikkenberg 62 punten
Tapasia 53 punten
Bengelmedia 50 punten
Spelt Financiële Adviseurs 47 punten
Uw Pianowinkel 42 punten
Massagepraktijk de Cirkel Ede 34 punten
Grandcafé Mr. Bojangels 34 punten
Fantaziehuis Bennekom 30 punten