Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Verrassende overwinning Uw Pianowinkel

In de vijfde ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad is het op de 2e plaats staande Midgetgolf de Dikkenberg er niet in geslaagd om de overwinningsroes, waarin het team verkeerde, vast te houden. Tegen Uw Pianowinkel werd enigszins verrassend met 6-4 verloren. Het trio van Uw Pianowinkel, Ruud van Wijland, Astrid Hoftijzer en Henk Eizinga scoorden allen 2 punten en bracht zo de 6-4 op het scorebord. Nino Stormink van de Dikkenberg was wederom onverslaanbaar.

Kampioen van de vorige editie, Van van Ee, trad deze avond tweemaal aan en won beide wedstrijden nipt met 6-4. De inhaalpartij tegen Spelt Financiële Adviseurs ging tot 4-4 gelijk op, waarna Jasper van Hierden en Remon Langius onverbiddelijk toesloegen. Ook in de reguliere wedstrijd tegen Bengelmedia, dat in de sterkste opstelling aantrad, waren mooie staaltjes tafeltennis te zien. De 2 ploeggenoten in de NTTB competitie, Remon Langius en Tom Hanegraaf maakten er een show op hoog niveau van. Uiteindelijk won Remon Langius het gevecht met 11-9 en 15-13 en besliste daarmee de strijd in het voordeel van Van van Ee.

Het team van Bit.nl, koploper van de huidige competitie, stelde 3 NTTB competitie spelende spelers op wat onverbiddelijk werd afgestraft door competitieleider Peter Groen waardoor de eindstand voor tegenstander Massagepraktijk de Cirkel Ede een dragelijk aanzien kreeg en er 6-4 voor Bit.nl op het scorebord verscheen, met een 3 punten score voor Parichart Deesongkram.

D & O Administratie en Belastingadvies doet het in deze editie opvallend goed. De 7-3 winst tegen Fantaziehuis Bennekom kan geen toeval zijn, temeer daar bij Fantaziehuis good-old Henny Pouw van de partij was.
Adem Uzun was de grote man voor D & O wat hierdoor oprukt in de stand en nog zeker niet is uitgeschakeld voor een hoge positie.

De wedstrijd tussen Grandcafé Mr. Bojangels en Tapasia werd uitgesteld naar een nader te bepalen datum

Stand aan kop na ronde 5:
Bit.nl 33 punten(uit 5)
Van van Ee 28 punten(uit 4)
Midgetgolf de Dikkenberg 26 punten(uit 4)
D & O Administratie en Belastingadvies 23 punten(uit 3)

Ronde 6 : 3 maart 2022

3-3-2022   Tapasia Spelt financiële adviseurs
    Uw Pianowinkel Grand Café Mr. Bojangels
    Massagepraktijk De Cirkel Midgetgolf De Dikkenberg
    Bengelmedia BIT.nl
    D & O Administratie Belastingadvies B.V. Van van Ee
    VRIJ Fantaziehuis Bennekom

Locatie : Langekampweg 8
Aanvang: 19.45 uur

Publiek welkom