Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Verslag Club Kampioenschap Jeugd 2022

Zaterdag 18 juni 2022 een zeer warme dag, Jeugdclub kampioenschappen.

Om 10 uur waren we gestart met 22 jeugdleden om te beginnen aan hun clubkampioenschap.
De C klassers speelden hun toernooi in 2 poules van 7 spelers tegen elkaar waarin de beginnende groep leuke wedstrijden lieten zien met heel veel passie en inzet en ook vooral veel plezier.

De poule fase werd wel even onderbroken om een patatje met een frikandel of kroket te laten eten.
Door de hitte lieten we de kinderen goed drinken wat goed verzorgt werd door Hans en Rita.
Uiteindelijk kregen we een kruisfinale met Koen van Wijngaarden, Matthias Hendrikse, Marco van der Have en Stijn de Koning.
Koen en Matthias gingen strijden om de 1e en 2e plaats die gewonnen werd door Koen. De strijd om de 3e en 4e plaats gingen tussen Marco en Stijn deze werd gewonnen door Marco. Hierdoor werd de einduitslag 1e Koen van Wijngaarden 2e Matthias Hendrikse en 3e Marco van der Have.

De B klasse was helaas maar vertegenwoordigt met 3 spelers die ook nog eens alle 1 wedstrijd wonnen waardoor er door de games te tellen, Boaz Wierper 1e werd, 2e Simon Voerman en 3e Artem Malashenko.

De strijd in de A klasse werd het een strijd tussen de spelers en speelsters van het eerste jeugdteam die goed bekeken werden door de C klassers die beloond werden met fraaie wedstrijden, na een verhitte strijd onderling werd uiteindelijk Joshua Jonkman 1e, 2e werd Elve Haeck, 3e werd Manuel van Leeuwen.

Hierna werd er ook nog een open klasse gespeeld door de Jeugd in de vorm van een afvalsysteem wel zo gemaakt dat alle C spelers en speelsters zich konden meten met de meer ervaren jeugd.
We starten met 2 maal een ronde van 16 met een A of B speler of speelster die het moesten opnemen tegen een C speler of speelster, de C spelers of speelsters deze werden flink door de overige spelers en speelsters flink aangemoedigd wat de sfeer zeer ten goede kwam in de toch al warme zaal.

Nadat we aangekomen waren bij de halve finales bleven de spelers van het eerste team over om ook die titel onder elkaar uit te maken.
De halve finales gingen tussen Joshua Jonkman en Sophie Bongers en tussen Manuel van Leeuwen en Elve Haeck. De winnaars Joshua en Manuel moesten onderling bepalen wie er de open clubkampioen werd van Bit. Helaas werd de wedstrijd om de 3e en 4e plaats niet gespeeld doordat Sophie moest opgeven wegens lichamelijk ongemak, hierdoor werd Elve 3e.

De finale werd onder toezicht van de gehele jeugd met veel interesse bekeken en ondanks dat de hitte in de zaal al opgelopen was naar 27 graden bleven ze geconcentreerd kijken en werden de mooie punten ook beloond met applaus. Deze finale werd gewonnen door Joshua waardoor hij zijn tweede titel binnen haalde, einduitslag was 1e Joshua, 2e Manuel en derde Elve.

 Joshua Jonkman “Algeheel Club Kampioen Jeugd 2022”

Tot slot wilde wij de ouders die trouw bij hun kinderen bleven kijken en de kinderen zelf die zich op deze dag uitstekend gedragen hebben bedanken voor een zeer mooie en sportieve dag en zeker niet vergeten de bediening die door Hans en Rita zeer goed verzorgt was want zonder hun was deze warme dag niet zo verlopen.

Wij hebben ontzettend van deze dag genoten hopelijk jullie ook.

Namens,
Organisatie CK-Jeugd
Ton Lindeboom en Carola Broelman.

 

Hieronder enkele foto’s van de winnaars: