Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Verslag JeugdsportSchool Olympiade 2024

JeugdsportSchool Olympiade 2024

Normaal is de jeugdsport school Olympiade verdeeld over twee dagen 17 en 18 April , helaas werd de woensdag (17 April ) door de organisatie afgezegd wegens slecht weer, dit was toch wel een domper voor iedereen.

Gelukkig ging de Donderdag ( 18 April ) wel door en dit werd een mooi succes.

Zoals vorige edities van de Olympiade werd de vereniging door meerdere vrijwilligers geholpen wat zeer gewaardeerd werd door diegenen die het voor de vereniging op zich namen het te leiden.

De vrijwilligers bestonden uit een mooie combinatie van senioren en junioren in totaal 14 vrijwilligers , Senioren – Rob de Pater – Jan van Dijk – Anton vd Hoven.

Van de jeugd waren aanwezig, Jonathan Ebbers – Luca Blokker – Henk Jan van Dodeweerd – Kevin de Haas – Seth Stijnen  – Sophie Bongers – Marco v der Have.

We werden ook nog bijgestaan door studenten van Sport en Bewegen die na afsluiting van harte bedankt werden voor hun inzet waar wij zeer tevreden over waren.

Van de trainers waren Manuel van Leeuwen  – Carola Broelman – Elve Haeck en Ton Lindeboom aanwezig waarvan Elve en Ton dit alles in goede banen hebben proberen te leiden en hierbij willen we zeker niet onze hoofd jeugd trainer  Frank du Bois niet vergeten die op de achtergrond zijn steentje aardig heeft bijgedragen tevens  een klein dank woord voor Carola die voor deze mensen de bar dienst op zich nam waardoor iedereen op tijd zijn eten en drinken kreeg.

Overleg op hoog niveau.
Overleg op hoog niveau.

Hiervoor wilde wij zekers iedereen namens de verenging en de organisatie van harte bedanken voor deze inzet die van uit onze kant mooi en goed verlopen is .

De dag was verdeeld en 4 groepen die 50 minuten werden begeleid met oefeningen deze onder leiding van  een senior aangevuld met 2 jeugd spelers wat een goede en vooral mooie combinatie is geweest.

De oefeningen werden door de des betreffende netjes en goed uitgelegd wat ons als trainers een grote glimlach op onze gezichten toverden en we zeker van genoten.

Elke sessie bestond uit maximaal 24 kinderen soms waren dat er een paar minder en soms wat teveel maar daar werd goed op ingespeeld .

Wij hebben als groep de club goed vertegenwoordigd want de kinderen gingen met glimlach tot aan de laatste groep aan toe de deur uit.

Dit werd zelfs door de organisatie van de Olympiade bevestigd die kwam na afloop nog even een afsluitend gesprek houden en die vertelde ons dat ze de kinderen met een lach op hun gezicht voor bij zag komen en na navraag van haar vertelden de kinderen dat ze het naar hun zin hadden gehad wat een mooi compliment voor ons alle was . (misschien waren de kinderen blij dat het voor hun erop zat )

Al diegene die hier aan meegeholpen hebben willen wij toch nog via deze weg van harte bedanken en hopen bij de volgende Jeugdsportschool Olympiade weer op jullie hulp te kunnen rekenen.

Dank jullie wel voor de hulp namens;
Elve Haek , Frank du Bois en Ton Lindeboom

Foto’s: