Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Verslag sponsorbijeenkomst met Edes Kampioenschap

Sponsorbijeenkomst met demonstratie van Sem Roelofs en Paul van der Oord, aansluitend Open Edes kampioenschap.

Op donderdag 20 april 2023 mochten we als vereniging weer een mooie sponsorbijeenkomst houden.

Vanaf vijf uur in de middag waren een aantal van onze sponsors binnen gestroomd en konden we starten met het programma.

Twee van onze leden, Sem Roelofs en Paul van der Oord (beiden spelend in team 4 van TTV Ede) willen zich inzetten om op de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs te kunnen spelen.

(Foto’s Anco van den Berg) 

Omdat zij nog niet hoog genoeg staan op de wereldranglijst, een plaats bij de eerste 8 is vereist, komen zij niet in aanmerking voor kosteloze uitzending naar, vooral, buitenlandse toernooien.

Om zich te plaatsen voor de Paralympische moeten zij deze toernooien nu zelf betalen en dat kost veel geld.

Tom Hanegraaf, lid van de Sponsorcie. van ttv Ede, introduceerde beide spelers bij het publiek en deed verslag van het slagenarsenaal wat beide spelers beheersen.

Sam Roelofs in een zogenaamde “zitter” hetgeen betekend dat hij in een rolstoel zit om te kunnen tafeltennissen. Paul van der Oord in een “staander” en kan maar met één zijde van zijn lichaam goed bewegen doordat hij een herseninfarct heeft gekregen op jonge leeftijd.

Beide spelers maakten er, ondanks hun handicap, een mooie demonstratie van voor het publiek. Tevens werd, en wordt nog steeds, een oproep gedaan om beide spelers voor een bedrag of bedragje te sponsoren zodat zij aan de benodigde toernooien in het buitenland kunnen deelnemen en zich daarmee van de benodigde punten te voorzien zodat ze kunnen deelnemen aan de Paralympische.

Nadat de demonstratie onder applaus van het publiek was afgelopen konden sponsors en genodigden zich laven aan een Aziatisch buffet verzorgt door onze sponsor Tapasia, wat weer van uitstekende kwaliteit was.

Nadat een ieder nog van een drankje was voorzien werd een aanvang gemaakt met het Open Edese Kampioenschap waar teams en individuelen zich voor konden inschrijven.

In totaal hadden zich ongeveer 60 personen aangemeld en deze werden verdeeld over poules voor recreanten/beginners  en gevorderden.

Na de poulewedstrijden werd ook bekend welk bedrijf in aanmerking kwam voor de bedrijvenbokaal.

De recreanten/beginners streden in 8 poules waarbij de winnaars zich plaatsten voor de kwartfinales en daarna werden halve finales gespeeld en uiteindelijk de finale en de strijd om de 3e plaats.

Bij de gevorderden werd gespeeld in 2 poules waarbij de beste twee zich plaatsten voor de halve finales en daarna de finale en de strijd om de 3e plaats.

Om 11 uur kon wedstrijdleider Peter Groen de bekers gaan uitreiken.

De bedrijven bokaal werd gewonnen door Suksabai.

Bij de recreanten/beginners werden de prijzen als volgt verdeeld:
1.       Henny Wurms
2.       Parichart Deesongkram
3.       Devin van Beek
4.       Gradus Groothengel

Bij de gevorderden was de uitslag:
1.       Yorick Schurink
2.       Remon Langius
3.       Remco Bosch
4.       Paul van der Oord

Al met al een zeer geslaagde sponsorbijeenkomst met mooie reclame voor onze vereniging en voor de al genoemde spelers.

Hierbij nogmaals de oproep aan een ieder om het voort te zeggen dat beide spelers geld nodig hebben om aan toernooien deel te nemen.

Namens TTV Ede, de Sponsorcommissie, de commissie van de Bedrijvencompetitie willen wij iedereen hartelijk danken voor de getoonde inzet en gezelligheid op deze bijeenkomst.