Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Veteranentoernooi zondag 11 september 2022

Beste tafeltennisvrienden,

Op zondag 11 september organiseren wij – TTV Ede – het 19e veteranentoernooi.

De voorgaande 18 edities zijn verzorgd door Jan Mostert en Wim van Ooijen. Respect en een bedankje voor de langjarige organisatie van dit toernooi is natuurlijk op zijn plaats. Zij hebben nu het stokje overgedragen aan andere enthousiaste mensen.

Ons toernooi is een mooie voorbereiding op de landelijke- en de afdelingscompetitie, die in de week van 12 tot 17 september van start gaat.

Concrete gegevens over het toernooi:

– Zaal open vanaf 09.30 uur
– Aanvang wedstrijden om 10.30 uur
– Prijsuitreiking direct na afloop van de wedstrijden
– Warm buffet 12€ voldoen bij binnenkomst
– inschrijfgeld toernooi 7€ voldoen bij binnenkomst

In onze eigen tafeltenniszaal staan maximaal 12 tafels. De indeling wordt gemaakt op basis van competitieklasse en sterkte (rating).

Het meerkampensysteem wordt gehanteerd met maximaal 8 tot 9 personen per meerkamp met de telling tot 11 punten. Iedere gewonnen game levert 1 punt op.

Om het toernooi aantrekkelijk te maken voor spelers en publiek verstrekken wij enkele wildcards aan spelers van onze landelijke competitieteams (2e en 3e divisie).

Deelname is open voor spelers boven de 35 jaar (peildatum 1 januari 2022), terwijl de organisatie jaarlijks enkele wildcards verstrekt aan jonkies.

Het inschrijfgeld voor het tafeltennisgedeelte bedraagt € 7,00 per persoon.

Het prijzenpakket bestaat uit prijzen in natura.

Na afloop van de wedstrijden is er voor iedereen gelegenheid om deel te nemen aan het warme buffet, dat geheel verzorgd zal worden door een sponsor van onze vereniging: TapAsia, De deelname aan het buffet kost € 12,00 per persoon.

Het inschrijfbedrag voor het toernooi en/of de deelname aan het buffet dienen bij binnenkomst bij de wedstrijdleiding afgerekend te worden. Betaling bij voorkeur contant, maar pinnen kan ook. 

Opgave kan (tenzij het maximale aantal van 72 spelers eerder bereikt is) t/m 6 september 2022 via e-mail bij:  bit35plus@ttvede.nl

Met sportieve groet namens TTV Ede

Henny Pouw
Ton Lindeboom
Remon Langius
Karin van Surksum

Routebeschrijving; <klik hier>
Vanaf snelweg Arnhem-Utrecht afslag Ede-Wageningen nemen richting Ede.
Deze weg de Dreeslaan, alsmaar aanhouden langs de grote Albert Heijn XL vestiging, het spoorwegviaduct onder doorrijden en hierna bij de eerste stoplichten linksaf de Koekeltseboslaan in.
Voorbij de scholengemeenschap en daarna linksaf de Langekampweg inrijden. Hier staat inmiddels bewegwijzering. Deze weg rechts aanhouden, langs de skeelerbaan tot je evenwijdig aan de spoorbaan bent, ga hier rechts af en na 25 meter bent u op de bestemming.