Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Vloer zitgedeelte volledig vernieuwd

Nieuwsbericht: Vloer Zitgedeelte Tafeltenniszaal Volledig Vernieuwd

Na jarenlang trouwe dienst is de vloer van het zitgedeelte in de tafeltenniszaal eindelijk vernieuwd. Sinds de uitbreiding van de zaal enkele jaren geleden lag het oude vinyl er al, en het was duidelijk te zien dat het tijd was voor een frisse start. Talloze afdrukken van stoelen hadden hun sporen achtergelaten op het versleten oppervlak.

Met het oog op de toekomst en het streven naar een optimale sportomgeving, is de renovatie van het zitgedeelte een welkome verbetering. We verwachten hier nog vele jaren plezier van te hebben, met een vernieuwde uitstraling die zowel leden als bezoekers zal bekoren.

De werkzaamheden werden nauwlettend uitgevoerd op 20 en 21 februari, onder het toeziend oog van gebouwbeheer. De avond ervoor zijn alle tafels en stoelen verplaatst zodat de vakmannen moeiteloos aan de vernieuwing konden beginnen.

En zie het mooie resultaat op de foto en we nodigen alle leden en bezoekers uit om de vernieuwde zitgedeelte te komen ervaren. Met deze recente renovatie straalt onze tafeltenniszaal nu meer dan ooit tevoren.

We danken alle betrokkenen voor hun inzet en we kijken uit naar een bruisende toekomst vol tafeltennisplezier in onze vernieuwde zaal.

Wim van Ooijen
PR TTV EDE