Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Winnaars Recreanten Tripletoernooi

Thomas de Jong en Hennie Wurms winnen Tripletoernooi

Op woensdagavond werd het triple toernooi door onze recreanten gespeeld. Door de afwezigheid van veel vakantiegangers en een toernooi in Duitsland was het aantal deelnemers dit keer beperkt. Desondanks konden de deelnemers zich behoorlijk uitleven.

Iedereen speelde 9 wedstrijden van 3 games. Het maximum te behalen was dus 27 (1 punt per game).

Leida Lok was overduidelijk op zoek naar de poedelprijs. Dat lukte haar niet. Met 2 punten meer ging deze prijs naar Ragida (5 punten). Ragida is pas een kleine 6 maanden lid van onze vereniging. Vier spelers (Robert; Marion van Aubel; Eip Janssen en Marco van Eewijk) deelden met 15 punten de 4e plek en grepen dus net naast het podium.

Fred Hendricksen kon met 18 punten het denkbeeldige podium opklimmen voor de derde plaats. Twee ervaren recreanten, Thomas de Jong en Hennie Wurms, hadden beiden de hoogste score: 81,4%, of anders gezegd: 22 punten.

Op woensdag 26 juni wordt met het 4e toernooi het seizoen voor onze recreanten afgesloten met het zomertoernooi. Dit is een individueel toernooi. De uitnodiging hiervoor wordt begin juni via de bekende kanalen verstuurd.

In juli en augustus is er geen training, maar is de zaal altijd open om vrij te spelen.

Henny Pouw