Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Zondag 26 juni 2022 Para tafeltennis Jeugd

Zondag 26 juni kregen we bij BIT para tafeltennis jeugd te gast die werden getraind door Matthias Dul (PTTC paratafeltennis Dedemsvaart) samen met Frank Breg (PTTC para tafeltennis Amsterdam). Na een lastig begin wegens een waterleidingbreuk waardoor er tot half 2 s’middags geen water was en Karin zo vriendelijk was om waterflessen te gaan halen werd er toch nog op tijd gestart met de eerste sessie van de Para- jeugd.

Er waren ook wat BIT leden die voor assistentie en sparringpartners aanwezig waren, dit waren Manuel, Bertus, Carola hiervoor onze dank. Deze startte om 10:30 en eindigde om 12:00 uur waarna de para jeugd kon uit rusten en zich konden voorzien van een hapje en drankje.

De tweede sessie werd gestart om 12:45 en eindigde om 14:30 deze beide sessies werden door de para jeugd zeer fanatiek en met heel veel plezier uitgevoerd waardoor het een zeer geslaagde dag was ondanks de lastige opstart.

Als liefhebber van tafeltennis deze dag mee te kunnen maken is wel heel bijzonder want dit zien wij niet dagelijks ,wat vooral zo mooi was de inzet van deze kinderen en het plezier die ervan afstraalt en dat is met een woord fantastisch.

Misschien dat de locatie BIT in de toekomst nog eens gevraagd gaat worden voor zulke dagen die georganiseerd worden door de NTTB en Johan Cruijff foundation. Hierbij wil ik Karin bedanken voor haar mega inzet om op deze lastige dag toch de bar goed bediend te hebben.

Ton Lindeboom.